Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szabadidő

Szabadidőmben általában sorozatokat nézek , na nem Lucecitát Seherezádéval!

Grace Klinika

 

1770069_3ca497ae6d4f53e7eea79f628e1b8114_xl.jpg

 

A Grace klinika (Grey's Anatomy) amerikai orvosi dráma, alkotója Shonda Rhimes. A sorozat 2005. március 27-én indult az Egyesült Államokban az ABC-n; azóta hét évad jelent meg. Magyarországon 2006. január 10-én debütált a sorozat.A sorozat gyakornokok, rezidensek és mentoraik életét követi a kitalált Seattle Grace Kórházban a washingtoniSeattle-ben. A nézők nemcsak az orvosok képzését követhetik nyomon, hanem magánéletükbe is betekinthetnek. Annak ellenére, hogy a sorozat Seattle-ben játszódik, Los Angelesben forgatják.

Én itt nézem:

online-sorozatok.hu/tag.php

Vámpírnaplók

 

vampirnaplok.jpg

A Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) amerikai tévésorozat, melynek alkotói Kevin Williamson és Julie Plec. Alapjául L. J. Smithugyanazon című könyvsorozata szolgál. A sorozat 2009. szeptember 10-én indult az Egyesült Államokban a The CW filmcsatornán. Magyarországon 2010. június 25-én debütált az RTL Klubon. A sorozat egy természetfeletti lények által kísértett Virginia állami kitalált kisvárosban, Mystic Fallsban játszódik. Középpontjában a főszereplő, Elena Gilbert (Nina Dobrev), Stefan (Paul Wesley) és Damon Salvatore (Ian Somerhalder) szerelmi háromszöge áll. Később fény derül a város titokzatos múltjára: például felbukkan Elena rosszindulatú hasonmása, Katherine (Nina Dobrev) is, aki bosszút forral a város, Stefan, Damon és Elena ellen.

 

Itt elérhető:

online-sorozatok.hu/tag.php

Titkos Kör

the-secret-circle.jpg

A The Secret Circle amerikai televíziós sorozat, melynek alkotója Andrew Miller. Alapjául L.J. Smithugyanazon című könyve szolgál.A The CW 2011. május 17-én jelentette be, hogy megrendelte a sorozatot.A sorozat 2011. szeptember 15-én, csütörtökön indult az Egyesült Államokban a The CW csatornán.

A sorozat egy kitalált városban, a Washington állami Chance Harborban játszódik. Egy kaliforniai lány, Cassie életét kíséri figyelemmel, aki megtudja, hogy boszorkány felmenői vannak. A lány elveszti édesanyját – amiről azt hiszi, hogy baleset volt –, így nagyanyjához költözik. Gyorsan barátokat szerez új iskolájában, és hamar fény derül családja titkára és a város többi boszorkányának történetére.

Itt megnézheted:

www.mozicsillag.com/movie_show.php

 
 

 


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 11784
Hónap: 345
Nap: 15