Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játékok

Játékok

Pár olyan játékot gyüjtöttem össze amivel szívesen töltöm el a szabadidőmet.

Farmerama

 

farmerama_online_farm_1_689900_24708.jpg

Az aranykezű gazdák online játéka: vár a világ legőrültebb farmja, a saját Farmerama-birtokod! Gondozd a birtokodat és légy Te is mestergazda!

www.farmerama.hu/

 

ZooMumba

 

zoomumba_89.jpg

A ZooMuMba világában a saját fantáziád szerint hozhatod létre az állatkertedet. Alakíts ki kifutókat és ösvényeket, építs árus bódékat, büféket és szerezz dekorációs kellékeke, stb. Ebben a böngészős játékban mindent megvalósíthatsz!

 

www.zoomumba.hu/

 

 Silkroad

silkroad_game_wallpaper_07.jpg

A Silkroad Online (magyarul: selyemút) egy koreai fejlesztésű fantasy MMORPG, amely az egykor Európát és a Távol-Keletet összekötő Selyemútról szól. A játék története a Kr. u. 7. században, a középkorban játszódik. Az alapjáték teljesen ingyenes, ám a különféle pluszszolgáltatásokért, előnyökért fizetni kell.Jelenlegi, legújabb változata a Legend 6 Mysterious Temple of Jupiter. Az összes International Silkroad Online szerver ezzel működik. Egy időben ez a játék volt a legnépszerűbb ingyenes MMORPGMagyarországon.

Az eredeti szerver elérhetősége:

www.joymax.com/silkroad/

Az eredeti szerveren nagyon lassú a szintlépés, ezért a türelmetlen játékosaknak készítettek privát szervereket is. Ezeken a szervereken a játék más verzióit használják, így eltérhetnek a karakterek, térképek egymástól. A privát szervereken gyors a fejlődés, több pénzt és felszerelést lehet rövid idő alatt megszerezni.

Privát szerverek:

www.pantusro.com/

echoofsilence.com

droad.net/

balticroad.com/news/

 
 

 


Utolsó kép


Elérhetőség


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 9559
Hónap: 107
Nap: 5